• Gratis Verzending!
  • Binnen 48 uur Bezorgd!
  • Gratis Verzending!
  • Binnen 48 uur Bezorgd!

Tilburg - 12 april 2019 Koningsdag staat voor de deur! Over twee weken is het zover: Nederland kleurt oranje, door heel het land zijn vrijmarkten en massa's feestvierders zullen er weer een mooie editie van maken. Natuurlijk vieren we de verjaardag van de Koning, maar het is al lang veel meer dan dat. Een nationale vrije dag, goed weer én feesten door het hele land. De oranjegekte zorgt voor het gevoel van saamhorigheid. Coole oranje outfits zijn dus een must op deze feestdag!

Toffe oranje t-shirts, oranje kronen, je haar oranje spuiten. We trekken alles uit de kast om het feest goed te vieren. Top om echt op te vallen en maximaal mee te vieren. Probleem blijft echter waar je je spullen laat, zoals je telefoon, powerbank, portemonnee, festivalmuntjes, zonnebril en ga zo maar door.

De heuptasjes van Nektabba zijn perfect geschikt alles op te bergen tijdens Koningsdag. Om je outfit compleet te maken mag de limited edition Koningstabba niet ontbreken! Lekker knallen met de oranje kleur en mooi afgewerkt met een goudkleurig kroontje. Meer bedrijven hebben gezien dat een heuptasje met Koningsdag een leuk idee is. Recent lanceerde de Staatsloterij de cashbag in een spot met Brownie en Corrie Konings, welke hier te zien is:

We spraken eigenaar van Nektabba Lennart met de vraag, wordt cashbag van de staatsloterij een hit? “Leuke commercial omtrent de cashbag en mooi om te zien dat ook een loterij inspeelt op de trend! Maar daar gebruiken ze het product om de staatsloterij te promoten dus ik zie het meer als een eenmalige goodie. Bij Nektabba hebben we echt gekeken naar een supermooie en luxe crossbodybag die je kan blijven dragen, ook tijdens andere events. Echter wel enorm leuk om bevestigd te zien dat heuptasjes stijgen in populariteit!”De limited edition Koningstabba van Nektabba is tijdelijk te koop in een exclusieve oplage van 50 stuks. Gegarandeerd voor Koningsdag geleverd. Op=op, dus wees er snel bij en koop hem hier!